Despre noi

Suntem un grup de gânditori independenți, cercetători, studenți și practicanți care studiază meditația ca modalitate de extindere și trezire a conștiinței.

Experiențele noastre vin mai ales din domeniile noastre profesionale de activitate, cum ar fi: Educație, Artă, Știință, Management, Inginerie, Cercetare, Servicii sociale, Studii cinematografice și media, Religie, Arhitectură, Psihologie, Medicină, Spiritualitate, Drept, Sociologie.

Unii dintre noi lucram în companii private, organizații caritabile, ONG-uri, instituții publice sau corporații. Alții gestionează sau lucrează în organizații de educație private sau publice, cum ar fi universități, programe de educație pentru adulți sau de învățare pe tot parcursul vieții. Unii dețin companii, sunt antreprenori și sprijină cercetarea, dezvoltarea și educația. Unii sunt formatori, terapeuți, autori, poeți, medici și așa mai departe.

Pe lângă aceasta, suntem cu toții oameni. Suntem conduși de aspirațiile noastre interioare, de dorința de a experimenta atributele dumnezeiești în viața de zi cu zi și urmărim astfel de aspirații în fiecare zi!

Conform wikipedia

mulți teologi reformați fac distincția între atributele comunicabile (cele pe care le pot avea și ființele umane) și atributele incomunicabile (cele care aparțin doar lui Dumnezeu). Cu toate acestea, Donald Macleod susține că “Toate clasificările sugerate sunt artificiale și înșelătoare, nu în ultimul rând cea care a fost cea mai favorizată de teologii reformați – împărțirea în atribute comunicabile și incomunicabile.

Din punctul nostru de vedere, Atributele divine sunt energii infinite, libere, eterne, sublime, care au o vibrație sau o rezonanță benefică specifică, care nu se modifică și care pot fi atrase în universul nostru interior, trezind astfel potențialități și calități latente care există deja, ca semințe, în noi înșine.

Prin acest proces are loc o modalitate de trezire și de expansiune a conștiinței în interiorul nostru, care ne sprijină fericirea, înțelepciunea, armonia și împlinirea generală în viață.